Ajankohtaiset toimittajat - marraskuu 2018


Ajankohtaiset tavarantoimittajakumppanimme tarjoavat marraskuun kampanjassa valikoiman laadukkaita tuotteitaan Rexelin myymälöissä ympäri Suomen sekä verkkokauppa eShopissa.


Rexelin Kuukausi-Extra-kampanjassa 1.-30.11.2018 on mukana tuotteita BrandRexiltä, Mekalta, Unilampilta ja Bizlinelta.

 

 

BrandRex

 

Leviton osti Brand-Rexin reilu kaksi vuotta sitten. Kauppa yhdisti alan kaksi johtavaa toimijaa. Leviton on 110-vuotias yhtiö, jonka päätoimipaikka on Yhdysvalloissa ja joka toimii yli 85 maassa. Brand-Rex on puolestaan toimittanut maailmanluokan verkkoinfrastruktuuria Isosta-Britanniasta käsin jo yli 40 vuoden ajan. Nykyiset Brand-Rex-tuotteet eivät katoa mihinkään, nyt vain kaikissa tuotteissa ja materiaaleissa on Levitonin nimi.

Marraskuussa Levitonin kaapeleita sekä liittimiä kampanjatuotteina kilpailukykyiseen hintaan!

  

Unilamp

 

 

Rexelin toimittajavalikoima täydentyi keväällä uudella valaisintoimittajalla, Unilampilla. Unilampia pohjoismaissa edustava Unilamp Norden AS on norjalainen vuonna 2008 perustettu perheyritys. Rexelillä on yksinmyyntioikeus Unilampin laadukkaisiin tuotteisiin Suomessa.

Unilampin laaja valikoima käsittää n. 500 valaisinta ja valaistukseen liittyvää tuotetta. Unilampin valikoimassa on sekä omakotitaloihin että julkisiin kohteisiin sopivia valaisimia kuten seinävalaisimia, pollareita ja valonheittimiä. Varastossa olevista tuotteista n. 3/4 on ulkovalaisimia. Valikoima laajenee mm. julkisten tilojen sisävalaisimilla.

Katso Unilampin video ja tutustu marraskuun Kuukausi-Extran kampanjaetuihin!

 

 

MEKA

 

 

BIZLINE

Bizline-tuotteiden laadukkuus on tärkeintä ja se on sitoutunut toimittamaan tuotteita, jotka parhaiten vastaavat tarpeitasi ja vaatimuksiasi. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi mm. kaikkien Bizline-tuotteiden kestävyys, luotettavuus ja turvallisuus testataan järjestelmällisesti Bizlinen COFRAC-akreditoidussa laboratoriossa.

Marraskuussa Kuukausi-Extrassa mm. Bizlinen asennuskäsineet!

www.bizline.fi »

 

 

 

Kaikki kampanjatuotteet ovat saatavissa Rexelin myymälöissä ja eShop-verkkokaupassa

eShop

 

  Siirry eShopiin >>