Ajankohtaiset toimittajat - helmikuu 2018

Ajankohtaiset tavarantoimittajakumppanimme tarjoavat kattavan valikoiman laadukkaita tuotteitaan kaikissa Rexelin myymälöissä ympäri Suomen sekä verkkokauppa eShopissa.


Rexelin Kuukausi-Extra-kampanjassa 1.-28.2.2018 on mukana tuotteita Philipsiltä, Purmolta, TT Cablesilta ja Bizlinelta.

Katso Kuukausi-Extran esite » 

 

 

 

Valolähteet

 

Philips Lightingin missio on edistää ihmisten elämänlaatua merkityksellisillä innovaatioilla. Olemme olleet valaistuksen eturintamassa yli 125 vuotta. Olimme ensimmäisten joukossa kehittämässä sähkövaloa ja LED-tekniikkaa, ja nyt olemme tiennäyttäjä älykkäissä valaistusjärjestelmissä. Esineiden internetiä hyödyntämällä voimme tuoda uusia ulottuvuuksia rakennuksiin, kaupunkiympäristöihin ja koteihin.

Helmikuun ajan on Rexelin kuukausikampanjassa tarjolla laaja valikoima laadukkaita Philips-valaisimia sekä LED-valonlähteitä useisiin eri käyttökohteisiin. Uutuutena mukana muun muassa Philips Trueforce-valonlähteet!

Klikaa ja katso video  »  

 

 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------
 


 

Lämmitystuotteet

 

Purmo valmistaa yli 2,5 miljoonaa vesiradiaattoria ja sähkölämmitintä vuodessa ja on maailman johtava teräslevyradiaattoreiden valmistaja. Purmo on kansainvälinen tuotemerkki jonka myyntialueet kattavat Euroopan, Japanin, Venäjän ja Kiinan. Purmo on markkinajohtaja Skandinaviassa, Baltian maissa ja Puolassa.

Rettig Lämpö Oy on osa Rettig ICC:tä ja se valmistaa Purmon sähkölämmittimet Gatesheadissa Englannissa. Monipuolinen lämmitinvalikoima on energiatehokas ja nykyaikainen mobiiliohjauksineen. Purmon sähkölämmitinmallisto täyttää EU:n  uuden EcoDesign asetuksen vaatimukset, mikä takaa kuluttajalle energiatehokkaan ja kilpailukykyisen lämmitysmuodon nyt ja tulevaisuudessa.

Klikkaa ja katso video  » 

  

 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------
 
Kaapelit

 

TT Cables on Balkanin suurin kaapelivalmistaja ja on investoinut  tuotantolinjoihin, pakkauskoneisiin ja kaapelintestauslaboratorioon n. 9 miljoonaa euroa vuosina 2017-18.

Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli n. 50 miljoonaa euroa. Investoinnit mahdollistavat n. 100 miljoonan euron liikevaihdon.

Näillä investoinneilla TT Cables täyttää kaikki CPR testausvaatimukset ja tuotevalikoima kattaa 80-90% urakoitsijan ja tukkurin euromääräisestä kaapelitarpeesta Eca luokasta Cca luokkaan niin valkoisissa kuin mustissakin pienjännitekaapeleissa. Kevään 2018 aikana valikoima laajenee EMC ja palonkestävillä kaapeleilla.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Asennustarvikkeet, työkalut ja työmaatarvikkeet

 

Bizline-tuotteiden laadukkuus on tärkeintä ja se on sitoutunut toimittamaan tuotteita, jotka parhaiten vastaavat tarpeitasi ja vaatimuksiasi. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi mm. kaikkien Bizline-tuotteiden kestävyys, luotettavuus ja turvallisuus testataan järjestelmällisesti Bizlinen COFRAC-akreditoidussa laboratoriossa.

www.bizline.fi »   

 

 
-------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Ostoksille Rexelin verkkokauppaan »