Asiakastarinoita

Rexel Van tuo uusia mahdollisuuksia huoltoliiketoiminnan kehittämiseen

Sähkö-Virelillä on selkeät tavoitteet ja suunnitelmat yritystoiminnan kasvuun ja tehostamiseen. Yrityskauppojen ja huoltopalveluyksikön kehittämisen myötä toiminta on laajentunut. Uutena kehityskohteena on ollut sähkömateriaalien logistiikka ja siihen Rexel Van on tuonut ratkaisuja.Rexel Van on tehostanut Sähkö-Virelin huoltopuolta. Siitä ovat yksimielisiä Vesa Virkki, Aki Humalajoki, Janne Kuosmanen, Marko Nyholm ja Aimo Tiilikainen.Sähkö-Virel Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva sähköurakointi-, huolto- ja kunnossapitoyritys. Vuonna 2017 SähköVirel osti 40 vuotta alalla toimineen Sähköpuoti Oy:n.– Nyt olemme hyvässä tilanteessa, jossa voimme tarjota asiakkaillemme monipuolista osaamistamme. Huoltopuolen kehittäminen ja selkeä logistinen ketju ovat isoja tekijöitä toimialallamme, kertoo Sähkö-Virelin toimitusjohtaja Vesa Virkki. – Meillä on asentajien käytössä kymmenkunta autoa. Niillä ajetaan päivittäin pitkin pääkaupunkiseutua. Seuraamme autojen tilauskantaa ja logistiikkaa sähköisesti reaaliajassa eli tiedämme, missä autot liikkuvat. Tämän vuoksi voimme keskittää keikkoja alueittain ja näin ollen vähentää matkoihin kuluvaa aikaa. Tästä on asiakkaalle suoraa hyötyä eurojen säästymisen muodossa. Halusimme tämän lisäksi kokeilla jotain uutta ja tehokasta. Ja Rexeliltä löytyi siihen valmis ratkaisu, Rexel Van, kertoo Sähkö-Virelin huoltopalveluyksikön päällikkö Marko Nyholm. – Nyt meillä on Rexelin toimesta tukku omassa autossamme. Sähkötarvikkeet kulkevat aina asentajan mukana. – Yhteistyön alussa oli suuri apu siitä, että Rexel suunnitteli ammattimaisesti kanssamme autoomme hyllyt, laatikot, tuotteet ja muut yksityiskohdat.Sähkö-Virelin Nissaniin tehty Rexel Van tehostaa töitä huoltopalveluissa. Tuotteet voi ottaa helposti sekä taka- että sivuovesta.

Lue lisää >>

Aurinkovoimalan täsmäisku – Ei mikään kallis harrastus

 Ari Laitinen oli tuumaillut oman aurinkovoimalan hankkimista jo kymmenisen vuotta. Eipä ihme, että hänellä oli selvät sävelet suunnitelmista, kun projekti lähti käyntiin huhtikuussa. Rexel oli mukana suunnittelemassa vaativaa projektia ja toimitti siihen sopivat komponentit.

Lue lisää >>

Ellappi Oy:lle sähkötarvikkeiden OmaMyymälä Ivaloon

Ellappi Oy on lappilainen sähköurakointipalveluiden ratkaisutoimittaja, joka palvelee monipuolisesti ja varmasti koko Lapin alueella. Ellapilla on entuudestaan kokemusta Rexelin digitaalisesti toimivasta OmaMyymälä-ratkaisusta. Kaksi aikaisemmin toteutettua OmaMyymälää toimii Inarissa ja Saariselällä. Nyt hankittiin kolmas moderni varasto Ivaloon.Ellappi Oy:n OmaMyymälän pystytys sujui aikataulussa ja suunnitelmien mukaan. Maritta Luusua, Arto Heikkinen, Hannu Tuovinen, Aimo Tiilikainen ja Jari Tanhua iloitsivat hyvästä lopputuloksesta.

Lue lisää >>

Kolme kotimaista toimijaa yhdisti voimansa

Rexelillä, Rovaniemen Nevellä ja Nestor Cables Oy:n tehtaalla Oulussa odotetaan kuumeisesti Lapin kesää ja varsinaisen rakennuskauden alkua. Kolmen toimijan yhteistyönä Rovaniemelle rakentuu koko kaupungin kattava valokuituverkko, joka palvelee paikallisia ja näyttää mallia muulle Suomelle.

Lue lisää >>

Aurinkopaneelit tuovat omakotitaloon lisäarvoa

Rita ja Kimmo Sunin omakotitalo sai kaivattua lisäsähköä aurinkopaneeleista. Omien aurinkovoimaloiden asentaminen kuluttajapuolella on lisääntymään päin, sillä niiden hinnat ovat laskeneet viime vuosina voimakkaasti ja sähkön hinta puolestaan noussut.

Lue lisää >>

Yksityiseen käyttöön tarkoitetut sähköautojen latausasemat yleistyvät pysäköintihalleissa

Mikä onkaan mukavampaa kuin ajaa parkkihalliin ja saada pysäköinnin aikana sähköauto ladattua. – Senaattikiinteistöjen tiloihin halutaan nyt kattava verkosto latausasemia, kertoo ISS:n sähköpuolen työnjohtaja Pasi Tuhkanen.

Lue lisää >>

Sähkökeskuksen rakentaminen on taitolaji

Vantaalaisen Hienoteräs Oy:n sähkönjakokeskukset ja sähkökaapit erottuvat markkinoilla edukseen. Sähköasentajat arvostavat helposti asennettavia ja laadukkaita kaappeja. Työtä pajalla helpottaa Rexelin OmaMyymälä, josta tarvittavat komponentit löytyvät nopeasti.

Lue lisää >>

Työt sujuvat joutuisasti viiden Rexel Vanin voimalla

Rexel Van on auto, jossa asentajan oma tarvikevarasto kulkee aina mukana.– Vanin ansiosta ehtii tekemään päivittäin yhden työmaan enemmän, hehkuttaa asentaja Kalle Heikkilä.

Lue lisää >>