Uutishuone

Rexeliltä aurinkosähköpaketit myös liikuntahalleihin

23.1.2018

VTT on selvittänyt erilaisten liikuntahallien energiankulutusta ja aurinkoenergian hyödyntämissä niissä. Teknologian tutkimuskeskus VTT:n tietokonesimuloidulla case-tutkimuksella selvitettiin, mihin energia näissä rakennuksissa kuluu ja miten sen kulutusta olisi mahdollista pienentää. Jopa kolmannes energiantarpeesta voitaisiin kattaa kohtuullisin kuluin aurinkosähköllä, siitäkin huolimatta, että ympärivuotisen aurinkoenergian hyödyntämisen haasteena on sen varastointi edullisesti. EU:n kokonaisenergiankulutuksesta n. 40 % kuluu rakennuksissa. Ilmastomuutoksen hillitsemiseksi tulee vuoden 2020 loppuun mennessä kaikkien uusien rakennusten olla lähes nollaenergiataloja voimassa olevan EU-direktiivin mukaan. Lähes nollaenergiarakennuksia ovat rakennukset, joiden energiatehokkuus on erittäin korkea ja joiden tarvitsema vähäinen energia katetaan hyvin laajalti uusiutuvalla energialla. Paljon energiaa kuluttavien uusien liikuntahallien on siis tulevaisuudessa oltava nykyisiä energiatehokkaampia.Tehdyn tutkimuksen tuloksia voidaan käyttää uusien urheiluhallien suunnittelussa uusiutuvaa energiaa hyödyntämällä. VTT:n kehittämän menetelmän avulla eri halleille voidaan tuottaa yksilölliset, omat suunnitelmat. Jokaiselle hallirakennukselle lasketaan tällöin esimerkiksi aurinkopaneelien oikeat määrät ja suunnat.

Lue lisää >>

Sähköautojen älykkäät latausjärjestelmät kaikkiin kohteisiin

23.1.2018

Sähköautojen määrän kasvu vaatii koko ajan uusia latausasemia. Rexel toimittaa kaikkiin kohteisiin yhdessä laajentuvan urakoitsijaverkostonsa kanssa älykkäitä perus- ja teholatausasemia, joiden taustajärjestelmillä voidaan esimerkiksi säätää lataustehoja, tunnistaa käyttäjä ja hoitaa laskutukset. Latausjärjestelmiä on tarjolla kaikkiin kohteisiin rivitaloyhtiöistä isoihin yrityksiin ja julkisiin pisteisiin.

Lue lisää >>

Rexel mukana Sähkö Tele Valo Av 2018 -messuilla

16.1.2018

Kiinnostaako sähköauton lataus tai aurinkosähkö? Oletko jo tutustunut Bizline Vaniin tai Gigamediaan? 

Lue lisää >>

Muutoksia Rexel Finland Oy:n johdossa

16.1.2018

Muutoksia Rexel Finland Oy:n johdossa

Lue lisää >>

Isännöintiliiton Aurinkosähköä taloyhtiöön -webinaarissa asiantuntijana Rexelin Lauri Vannas

14.11.2017

Rexelin aurinkosähköjärjestelmien myynnistä vastaava Lauri Vannas kertoi Isännöintiliiton webinaarissa 13.11.2017 aurinkosähkön hankinnasta ja hyödyistä taloyhtiöissä. Katso ja kuuntele webinaaritallenne ja ota Laurin vinkit talteen!

Lue lisää >>

Vantaanportin palvelumyymälä uusiin tiloihin 4.12.2017

23.11.2017

Rexelin Vantaanportin myymälä muuttaa uusiin, isompiin tiloihin osoitteessa Antaksentie 4. Uusi myymälä sijaitsee Retail Parkin kiinteistön länsipäädyssä, samassa rakennuksessa kulman takana kuin nykyinen myymälä.

Lue lisää >>

OmaVarasto on nyt OmaMyymälä

9.11.2017

Rexelin Omavaraston nimi muuttuu Rexel OmaMyymäläksi. Nimenvaihdos OmaMyymäläksi kuvaa paremmin asiakkaiden työmaille ja toimipisteisiin räätälöidyillä tuotevalikoimilla varustettuja pienmyymälöitä. OnSite- ja Private-nimet säilyvät ennallaan: OmaMyymälät-ratkaisuista OnSite on asiakkaan työmaalle sijoitettava nykyaikainen sähkötarvikemyymälä ja Private on asiakkaan omissa tiloissa sijaitseva sähkötarvikemyymälä. OmaMyymälöitä on käytössä sadoissa asiakkaiden kohteissa ympäri Suomen. Lue lisää Rexelin OmaMyymälöistä >>

Lue lisää >>

Rexel avaa 24/7 itsepalvelumyymälän Torniossa

5.9.2017

Rexelin Tornion itsepalvelumyymälä avataan maanantaina 11.9.2017 klo 7.00. Teitä palvelee Rauno Vaaraniemi puh. 010 5093 874

Lue lisää >>

Rexel Isännöintipäivillä 6.-8.9.2017

4.9.2017

Rexel on mukana näytteilleasettajana Isännöintipäivillä Tampereella. Ammattilaistapahtuma järjestetään Pirkkahallissa 6.-8.9.2017. Tapahtuma kokoaa yhteen kiinteistöalan edelläkävijät ja isännöinnin ammattilaiset. Rexelin palveluista tapahtumassa ovat esillä sähköautojen latausjärjestelmät ja aurinkoenergiaratkaisut.

Lue lisää >>

Uusittu eShop on avattu

21.6.2017

Rexelin uusittu verkkokauppa eShop on otettu käyttöön rinnakkain e-Tukun kanssa 4.5.2017. eShopissa on kaikki samat ominaisuudet kuin e-tukussakin, mutta olemme parantaneet hakutoimintoja ja hakutuloksia on mahdollista rajata entistä laajemmin. Tilauksen tekeminen on uuden verkkokaupan myötä vaivatonta ja entistä sujuvampaa. Se toimii tietokoneen lisäksi kaikissa mobiililaitteissa ilman ylimääräisiä sovelluksia.

Lue lisää >>

Aurinkoenergia kannattaa maitotilalla

19.6.2017

Rexel toteutti yhteistyökumppaninsa HS-Simak Oy:n kanssa aurinkosähkökohteen Viinamäen maitotilalle Jalasjärvellä. Alunperin tilan energialähteeksi suunniteltu biokaasu vaihtui aurinkoenergiaan sen kannattavuuden vuoksi.

Lue lisää >>

Vantaan Virkatien palvelumyymälä on muuttanut

16.6.2017

Vantaan Virkatien myymälä on muuttanut Kehä-III:n toiselle puolelle uudehkoihin tiloihin. Uusi Vantaanportin myymälä sijaitsee vanhan myymälän lähellä, Retail Park Vantaanportissa, osoitteessa Antaksentie 4, 01510 Vantaa. Myymälämme on kiinteistön Kehä-III:n puoleisella sivulla.

Lue lisää >>

Kesätarjoukset 5.6.-31.7.2017 -tapahtumia

5.6.2017

Rexelin kesä-heinäkuun mittainen Kesätarjoukset-kampanja on alkanut!  Kesätarjoukset-kampanjassa on tarjolla kattava valikoima erilaisia tuotteita edullisin kampanjahinnoin. Myös myymälöissämme tapahtuu kampanjan aikana. Tervetuloa! 

Lue lisää >>

Uusi itsepalvelumyymälä Loimaalle!

2.5.2017

Avaamme uuden itsepalvelumyymälän Loimaalle!

Lue lisää >>

Rexelin Contact Center on sijoittunut hienosti neljänneksi Asiakkaan ääni -kilpailussa

27.4.2017

Rexelin Contact Centerin asiakaskokemusta mitataan jatkuvasti SN4:n mobiilikyselyllä. Kyselyn järjestelmätoimittaja Bisnode palkitsee vuosittain parhaiten menestyneet yritykset eri sarjoissa. Rexel sijoittui hienosti neljänneksi vuoden 2016 Asiakkaan ääni -kilpailussa parhaiten kehittyneiden sarjassa.

Lue lisää >>

Sähkön päivä 23.1.2017

23.1.2017

Toista kertaa Suomessa vietettävän Sähkön päivän teemana ovat tulevaisuuden energiaratkaisut ja kuluttajien kasvava rooli osana koko sähköjärjestelmää. Alan yritykset järjestävät päivän kunniaksi tapahtumia ympäri Suomen. Lisäksi sosiaalisessa mediassa voi osallistua #Sähkönpäivä-hyväntekeväisyyskampanjaan, jonka tuotot lahjoitetaan Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle -ohjelmaan.

Lue lisää >>

Rexel Finland Oy:lle OHSAS 18001:2007 -sertifikaatti

16.1.2017

Rexel Finland Oy:n työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä täyttää standardin OHSAS 18001:2007 vaatimukset

Lue lisää >>