Sähkön päivä 23.1.2017

Tänään on Sähkön päivä

Toista kertaa Suomessa vietettävän Sähkön päivän teemana ovat tulevaisuuden energiaratkaisut ja kuluttajien kasvava rooli osana koko sähköjärjestelmää. Alan yritykset järjestävät päivän kunniaksi tapahtumia ympäri Suomen. Lisäksi sosiaalisessa mediassa voi osallistua #Sähkönpäivä-hyväntekeväisyyskampanjaan, jonka tuotot lahjoitetaan Pelastakaa Lapset ry:n Eväitä elämälle -ohjelmaan.

Suomalainen sähköjärjestelmä on kansainvälisesti arvioiden edelläkävijä. Sähköä tuotetaan monipuolisesti eri energialähteistä, minkä ansiosta sähköä saa pistorasiasta toimitusvarmasti. Sähköntuotantomme on suurelta osin päästötöntä. Erittäin energiatehokas lämmön ja sähkön yhteistuotantomme kerää kiitosta maailmalla. Uusien digitaalisten palveluiden ja sähköistysratkaisuiden avulla suomalaiset voivat nyt aikaisempaa paremmin vaikuttaa sähkönkäyttöönsä ja sen ajoitukseen.

Omaan sähkönkäyttöön voi vaikuttaa

Aurinkosähkö on valinta puhtaamman ympäristön puolesta sekä sijoitus tulevaisuuteen. Aurinkopaneeleilla tuotetun sähkön ympäristövaikutukset ovat hyvin pienet. Aurinkopaneelijärjestelmä on varmatoiminen eikä vaadi juurikaan ylläpitoa, mutta nostaa kiinteistön arvoa. Energeasy Solar on Rexelin tarjoama aurinkosähköpalvelu. Aurinkosähköjärjestelmän hankkiminen on suuri investointi, joten haluamme, että saat selkeän käsityksen järjestelmän hyödyistä ennen hankintapäätöstäsi! Energeasy Solar on kattava palvelu aina kartoituksesta aurinkopaneelien asentamiseen.

Rexelin myymäläverkosto avoinna 24/7

Asiakaskuntaamme palvelee 35 myymälää ympäri Suomea, joista palvelumyymälöitä on 21 kpl ja itsepalvelumyymälöitä 13 kpl. Kaikki myymälät ovat avoinna sopimusasiakkaille 24/7. Laaja ja monipuolinen myymäläverkostomme mahdollistaa sähköteknisten tuotteiden noudon ja oston kellon ympäri viikon jokaisena päivänä.

Rexel Van on sähkötarvikevarasto autossa

Rexel Van on tätä päivää ja tulevaisuutta! Se tehostaa perinteisten sähkötarvike- ja huoltoautojen toimintaa merkittävästi alallamme. Rexel Vanissa otot tehdään digitaalisesti älypuhelimella, ja käyttäjä voi luopua kokonaan paperisista lapuista. Rexel Vanin järjestelmä laskee puolestasi tilaustarpeen, tekee tilaukset ja huolehtii tuotteiden toimituksesta oikeaan aikaan.
Täydennykset voit noutaa arkena ja pyhänä 24/7 – ovathan kaikki Rexelin myymälät auki ympäri vuorokauden.

Lisää hyvinvointia sähköisillä kuvilla!

Sähkön päivänä ja koko viikon 4 ajan voi nyt konkreettisesti osallistua hyvinvointimme parantamiseen. Sähköalan järjestöjen ja Pelastakaa Lapset ry:n yhteistyön myötä Sähkön päivänä alkaa viikon mittainen hyväntekeväisyyskampanja. Kampanjan tuotot lahjoitetaan Eväitä elämälle -ohjelmalle, joka tukee syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista Suomessa. Tuki kohdennetaan lapsille, joiden mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiään tai osallistua harrastuksiinsa on uhattuna perheen vähävaraisuuden tai muiden sosiaalisten haasteiden vuoksi.
Sähköalan järjestöt lahjoittavat jokaisesta #Sähkönpäivä ja #hyvinvointiasähköllä -hashtageilla merkitystä kuvasta 3 euroa Pelastakaa Lapset ry:lle, aina 10 000 euroon saakka. Kuvan tulee esittää sähkön tuomaa hyvinvointia omassa arjessa – se voi olla esimerkiksi valaistu koti pimeässä tammikuun illassa. Kuvan voi julkaista Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa ja sen tulee olla asetuksiltaan julkinen ja jaettavissa. Kuvia voi ladata koko viikon 4 ajan. Kampanjan tulokset julkistetaan maanantaina 30.1.2017.