Rexeliltä varastoratkaisu kaikkiin tarpeisiin!

Nonstop Omavarasto toteutetaan sinne, missä tavaraa tarvitaan. Rexelin Nonstop Omavarastoratkaisut säästävät niin aikaa kuin kustannuksia. Asiakkaan kanssa määritelty tuotevalikoima on aina saatavilla ja se on helppo päivittää työmaan edetessä. Keskitetyt ja tarkkaan ajastetut toimitukset lisäävät kuljetusten ja vastaanoton tehokkuutta.

Nonstop Omavaraston tarjoamia mahdollisuuksia:

  • asentajan työaika menee asentamiseen eikä tuotteiden hakemiseen työmaan ulkopuolelta
  • materiaalit saadaan sinne, missä niitä tarvitaan silloin, kun niitä tarvitaan
  • työmaalla materiaalit ovat siistissä järjestyksessä, jotta ne on helppo löytää
  • maksat vain sen, mitä käytät

Nonstop Private

Nonstop Private on asiakkaan omiin tiloihin perustettava Omavarastoratkaisu. Sen sopimushinnoiteltu tuotevalikoima määritellään vastaamaan täsmälleen kohteen tarpeita. Varaston täydentäminen tapahtuu automaattisesti ja tuotevalikoima päivitetään aina asiakkaan muuttuvien tarpeiden mukaan.

Nonstop Private Omavarastoja on toteutettu mm. teollisuuden kunnossapito- ja tuotantovarastoihin, rakennustyömaiden tarvikevarastoihin, sähkö- ja televerkkoyhtiöiden työmaavarastoihin sekä kiinteistöhuollon ja ylläpidon varastoihin.

Nonstop On-Site

Mikäli asiakkaalla ei ole tarpeeseen sopivaa varastotilaa, voidaan Omavarasto toteuttaa liikuteltavana konttiratkaisuna. Nonstop On-Site Omavarastoratkaisu onkin helppo ja nopea toteutetaan juuri sinne, missä tavaraa tarvitaan eli työmaalle.

Lisätietoja

Lisätietoja saat paikalliselta asiakkuuspäälliköltäsi. Yhteystiedot löydät täältä >>

Katso Nonstop Private -video

Katso Nonstop On-Site -video