Tilinavaus- ja sopimuslomakkeet

 

Tilinavauskaavake

Tilinavauskaavakkeemme löytyvät tästä niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Täytetyn lomakkeen voit palauttaa lähimpään palvelumyymäläämme, joiden osoitteet löytyvät yhteystietosivulta ».

 

Verkkokauppa eShop

Tilataksesi eShop-tunnuksen sinulla täytyy olla Rexelin asiakasnumero. Täyttämällä ja allekirjoittamalla verkkokauppasopimuksen hyväksyt verkkokaupan sopimusehdot.
Lataa sopimuslomake »
Lataa sopimusehdot »

Sopimuslomake ja -ehdot ovat saatavilla myös kaikista palvelumyymälöistämme.

Palauta allekirjoitettu sopimus joko myymäläämme tai postita se osoitteella:
Rexel Finland Oy/eShop
PL 360
05801 Hyvinkää

Voit myös lähettää sen sähköpostitse ».

Saatuamme allekirjoitetun sopimuslomakkeen, ilmoitamme sähköpostitse käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Jokainen käyttäjä saa oman henkilökohtaisen tunnuksen. Tämän jälkeen sähköinen tuoteluettelomme sekä tilausjärjestelmämme ovat käytettävissäsi.

eShopin helpdesk on käytössäsi ilmaiseksi. Helpdeskin asiantunteva henkilöstö auttaa ja neuvoo sinua eShopin käyttöön liittyvissä asioisssa:
puh. 010 5093 299 (klo 8-16)
eshop(a)rexel.fi

 

eShopiin kirjautuminen

Tästä pääset eShopiin »

 

Toimitusehdot ja hinnastot

 

Toimitusehdot

14.5.2018 voimaan tulleet yleiset toimitusehtomme löydät tästä:

Suomi


Svenska


English

 

Hinnastot

 

 

Palveluhinnastot

Palveluista peritään maksu erillisen voimassaolevan palveluhinnaston mukaisesti:

 

Logistiset palvelut

Rexelin logistiikkapalvelut toimii palveluntuottajana organisaation muille yksiköille ja sidosryhmille. Keskeisinä tavoitteina toiminnassamme ovat nopeus, täsmällisyys, toimitusten laatu, kustannustehokkaat prosessit sekä asiakkaan tarpeisiin sopivien lisäarvopalvelujen tuottaminen.

Toiminnan laatu- ja aikataulutavoitteiden toteutumisesta vastaa ammattitaitoinen henkilökunta, nykyaikainen tekniikka, ISO-sertifioitu laatujärjestelmä sekä alan parhaat yhteistyökumppanit.

Hyvinkäällä sijaitsevasta logistiikkakeskuksestamme lähtee päivittäin kymmeniä rekkakuormia eri puolille Suomea. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti seuraavaksi arkipäiväksi tilauksesta. 
 
Logistiset palvelumme kattavat varastoinnin sekä toimitus- ja kuljetuspalveluiden lisäksi lisäarvopalveluina muun muassa seuraavat asiakaskohtaisesti räätälöidyt palvelut:

  • Projektitoimitukset
  • Kaapelimittauspalvelun
  • Määräaikaistoimitukset
  • 24 h -päivystyspalvelun (puh. 010 5093 255)
  • Viikkotoimitukset
  • Aikataulutetut täsmätoimitukset
  • Erikoiskuljetuskaluston hallinnan
  • Pikatoimitukset sekä
  • Konttipalvelun

Asiakas voi omien tarpeidensa mukaan valita yhden toimitustavan tai räätälöidyn mallin, jossa käytetään kahta tai useampaa tapaa projektin laajuudesta ja tyypistä riippuen.

Rexelin lisäarvopalvelut »

Ohjeita: Tyhjien kaapelikelojen palautus »