Tilinavaus- ja sopimuslomakkeet

 

Tilinavauskaavake

Tilinavauskaavakkeemme löytyvät tästä niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Täytetyn lomakkeen voit palauttaa lähimpään palvelumyymäläämme, joiden osoitteet löytyvät yhteystietosivulta >>.

 

Verkkokauppa e-tukku

Tilataksesi e-tukku -tunnuksen sinulla täytyy olla Rexelin asiakasnumero. Täyttämällä ja allekirjoittamalla verkkokauppasopimuksen hyväksyt verkkokaupan sopimusehdot.
Lataa sopimuslomake >>
Lataa sopimusehdot >>

Sopimuslomake ja -ehdot ovat saatavilla myös kaikista palvelumyymälöistämme.

Palauta allekirjoitettu sopimus joko myymäläämme tai postita se osoitteella:
Rexel Finland Oy/e-tukku
PL 360
05801 Hyvinkää

Voit myös lähettää sen sähköpostitse >>.

Saatuamme allekirjoitetun sopimuslomakkeen, ilmoitamme sähköpostitse käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Jokainen käyttäjä saa oman henkilökohtaisen tunnuksen. Tämän jälkeen sähköinen tuoteluettelomme sekä tilausjärjestelmämme ovat käytettävissäsi.

e-tukun helpdesk on käytössäsi ilmaiseksi. Helpdeskin asiantunteva henkilöstö auttaa ja neuvoo sinua e-tukun käyttöön liittyvissä asioisssa:
puh. 010 5093 299 (klo 7-17)
eshop(a)rexel.fi

 

e-tukkuun kirjautuminen

Tästä pääset e-tukkuun >>

 

Toimitusehdot ja hinnastot

 

Toimitusehdot

1.1.2016 voimaan tulleet yleiset toimitusehtomme löydät tästä:

Suomi


Svenska


English

 

Hinnastot

 

 

Palveluhinnastot

Palveluista peritään maksu erillisen voimassaolevan palveluhinnaston mukaisesti:

 

Logistiset palvelut

Rexelin logistiikkapalvelut toimii palveluntuottajana organisaation muille yksiköille ja sidosryhmille. Keskeisinä tavoitteina toiminnassamme ovat nopeus, täsmällisyys, toimitusten laatu, kustannustehokkaat prosessit sekä asiakkaan tarpeisiin sopivien lisäarvopalvelujen tuottaminen.

Toiminnan laatu- ja aikataulutavoitteiden toteutumisesta vastaa ammattitaitoinen henkilökunta, nykyaikainen tekniikka, ISO-sertifioitu laatujärjestelmä sekä alan parhaat yhteistyökumppanit.

Hyvinkäällä sijaitsevasta logistiikkakeskuksestamme lähtee päivittäin kymmeniä rekkakuormia eri puolille Suomea. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti seuraavaksi arkipäiväksi tilauksesta. 
 
Logistiset palvelumme kattavat varastoinnin sekä toimitus- ja kuljetuspalveluiden lisäksi lisäarvopalveluina muun muassa seuraavat asiakaskohtaisesti räätälöidyt palvelut:

  • Projektitoimitukset
  • Kaapelimittauspalvelun
  • Määräaikaistoimitukset
  • 24 h -päivystyspalvelun (puh. 010 5093 255)
  • Viikkotoimitukset
  • Aikataulutetut täsmätoimitukset
  • Erikoiskuljetuskaluston hallinnan
  • Pikatoimitukset sekä
  • Konttipalvelun

Asiakas voi omien tarpeidensa mukaan valita yhden toimitustavan tai räätälöidyn mallin, jossa käytetään kahta tai useampaa tapaa projektin laajuudesta ja tyypistä riippuen.

Rexelin lisäarvopalvelut >>

Ohjeita: Tyhjien kaapelikelojen palautus >>